kaki Kejang

Dah masuk 35 minggu, setiap malam mesti kena kekejangan kaki...tidur tak lena lgi dgn perut semakin mmbesar... Kerja pun dah start dah kejang kaki aduh... Betulka kena byk bjlan bila kejang kaki...

1 Balas

Sy pun kena kaki kejang masa week 28. Lepas tu bila dah tak tahan sebab susah tidur malam..sy try guna cara refleksologi batu.. Hari2 pijak batu kecik tu.. Alhamdulillah hilang rasa sakit kaki. Kaki bengkak. Tidur malam pun tak terasa dah kaki kejang