hamil jarak dekat

Hai momy, selamat malam, ada x momy² kt sni yg mcm sy. Hamil jarak trlalu dekat. Sy srt prgnant msa umur baby sy baru 5 bln. Msa ni dilema sgt. Sy hppy dan takut juga sbb sy tau byk risiko. X sengaja nk hamil lg. 2x mntak ubt perancang kt klinik tp 2x tu juga klinik tu khabisan stok. Sy sibuk dan leka dgn baby newborn sy smpai sy lupa nk beli sndiri kt frmasi. Rsa x sdap bdn cek ai kncing tau2 dh 2 line. Omg! Trkjut beruk. Skrg sy rsau apalah jd pd sy nnt. Adekah hamil jarak dekat ni berisiko sgt dan bole mngancam nyawa?

1 Balas

Mmg stiap kehamilan ada risiko lbh2 lg jrk yg dkt..yg pting jaga kesihatan n ambi supplement utk ibu mgandung