Ada x yg mcm sy??

Sy last piyed 18/7/20, gri tu dh test upt tp upt kabur.. Cek kt klinik siap scan doc ckp x pregnant.. 22/7/20 sy ada buat opk test naik 2 line terang.. Ada jgk inform doc msa p klinik tu doc ckp mgkin tu hari subur... Ahad 2 3 hri lps sy try test upt cbb rsa x sedap bdan n msa ni piyed msh lg x dtg.. Bila test naik double line, rsa x puas hati sy test plk guna upt digital naik prgnant 1-2.. Persoalan sy, agak2 brpa week ye sy prgnant?

Ada x yg mcm sy??
4 Balas

sy nk the berapa minggu pregnant cek dekat app je..mungkin tk tepat..tp boleh la nk anggaran tu sebelum pergi klinik..

Tahniah sis. Tggu je bagi sebulan atau 5 minggu baru scan. Sbb kalau pergi awl pun dr x dapat nak scan

mcm sy last period 17/07/20..sekarang saya dah 8 week 6 days dah sis.. pregnant tu sis..tahniah

4y ago

tq..insayAllah ada tu sis

.