Tiada alahan teruk

Sy nk tnya sy hamil 5 minggu ,tp sy rasa biasa ja ,loya x sgt bdn ok ja bertenaga,tp sy x scan lg lah.sy kdg keliru jgk sy pregnant ke x?😅 upt mmg double line la check.ada x kt sini yg sama mcm sy?

19 Balas

Hi saya pun bru 5 minggu! Bdn rasa biasa jgk tp kdg sakit perut 🤣 smlm check dgn Dr.. UPT double line.. tunggu minggu depan nk scan plk hehe so untuk awak, tunggu minggu dpn @ 2 minggu lgi, prgi klinik & scan terus ckp dgn dr nk confirmkn pregnancy 🥰

Awak sama macam saya. Boleh kira, sepanjang 6 minggu 1 hari, baru 3 kali saya muntah dan loya. Saya just rasa penat sangat then saya selalu lupa saya tgh pregnant!!!! 😂😂🤣🤣🤣

saya pun sama sis masa 5 minggu relax je tkde alahan apa2 . ni dah masuk 8 minggu alahan mula dtg , rasa loya je . lepas maghrib je mesti tkleh masuk makanan rasa nak muntah

saya dah 7 minggu, sama la badan rasa biasa ja. loya tu mcm jarang2 sgt. baru tadi pergi scan dengan doctor, Alhamdulillah semua ok so far.

1mo ago

masa saya scan 7 week dah detect degupan jantung

Akher nya ada juak yg sama mcm sya..sy nk masuk 6w…was2 prgnant ke tak pdhal upt dh byk kli buat n smkin terang tp sy blm scan sbb trauma

saya mengandung anak ke-7 dah,baru sekali ja alahan teruk,alahan bau masa pregnant yg anak girl,yg laki 5 orang takde alahan langsung...

Saya dah 7w , first baby . Sama la takade alahan apa apa . Kadang risauu , tapi dah memang takade alahan nak buat caner 😂

sy pun mcmtu then msuk 6minggu terus alahan..asal masuk mknn terus muntah.. makan muntah..xmkn pedih ulu hati..

Sye pun sme takde alahan mengandung ank kedua ni.Ank sulung dulu teruk muntah smpai usia kandungan 7 bulan

normal je .sy 4 anak smua xde alahan.xprnh rase alahan cmne. ni pun pregnt 6w Anak ke5🤭