Demam ?

Hi semua. Semalam sy demam malam. Suami kata bdn panas sgt tp sy x larat nk ke klinik. Jd x tau suhu berapa. Sy menggigil kesejukan tp bdn panas. Tp pg ni dh kebah. Sy pun dh ke klinik. Doc bg few ubat sebab ade tonsil. Nak tanya, bila ibu demam, ade effect dekat baby tak? Sy risau jd apa2 dekat baby sy ? #firstpregnancy #17w

1 Balas

Ada bgtau doctor dak pregnant? Jika doktor tahu. Ia bgai ubat yg tak ada effect kepada baby. Jika doktor tak tahu. Perlu jumpa balik.

5y ago

Jika gitu.. InnShaAllah baby okey. Semoga cepat sembuh sis