Pregnant jarak dekat

Hai. Sy ingin bertanya hamil anak ketiga jarak 9 bulan dengan ank kedua.. masalahny sy dah mkn ubat dan suami pakai safety ketika bersama. Sebelum ni sy pakai iucd tapi tak sampai 2 minggu doktor buka balik sbb sy mengalami jangkitan yg sangat teruk.. Saya takut buka buku sbb takut dr marah. Ada siapa2 mcm sy tak? Risauu sgt..

1 Balas

sama kak anak first baru 9bulan saya dah ngandung balik rezeki kan haha pasal buka buku tu mmg akan kena bebel kejap tapi buat pekak je nanti diaorg diam la apa2 pun jgn stress serabut sgt pikir pasal apa org cakap deh :)