HCG Paling tinggi waktu bila ?

Hai moms nak tanya , bila waktu HCG paling tinggi ya ? Sebab saya buat test UPT first day double line , selang 3 hari 1 line then next 3 hari double line balik tapi samar2. Lagi 3 hari pakai Clear blue 1 line🥹. First UPT pakai Mamma prefect , second UPT pakai Dip N Tell. Dah check dekat klinik doktor kata awal lagi kot sebab tak nampak pape. Saya ni dah jadi ibu ke belum ni ? 😅

11 Balas

Sis dah lepas date period ke? Kalau awal2 kehamilan waktu paling baik cek masa 1st urine bila bangun pagi tu. Macam saya paling awal cek 3 hari sebelum date sepatutnya period guna 1st urine. Dapat double line samar. Lepas2 tu sepatutnya line akan makin terang. Kadang2 kalau line semakin pudar boleh jadi chemical pregnancy. Kandungan tak jadi. Sis try lagi cek awal2 pagi guna 1st urine ya

Makin hari hcg makin tinggi jika pregnant, xkesah test waktu bila. Line sepatutnya makin terang bukan sekejap 1 line sekejap 2 line sekejap 1 line balik 😁 dip & tell dan cb paling accurate, mamma perfect tu dah bnyk ibu2 kena scam 😅 jika Belum due period, tggu due utk test semula 😁

1y ago

Sorry scam

hcg tak kisah waktu mna pun. bila pregnant mmg akn wujud hcg & makin terang. follow btul2 arahan dkt packaging upt tahu bila hari subur awk. taktau hari subur mcm mna nk tau period lewat ke tak 🤭

mamma perfect result x bley pcaya.. clear blue & dip n tell yg ok.. klu awak x period lg, tggu smggu then repeat gne dip n tell/ clear blue..

1y ago

ye.. period awak regular ke x

Biasanya test hari2 dia akan makin terang. Takdenya kjap 1 line kjap 2 line.. and takkan samar berhari2 kalau btul preggy.

1y ago

Ouh okay. Faham. Maknanya takde rezeki saya lagi bulan ni 😅

Kena scam dgn mamma perfect kot. Nanti repeat upt lagi selagi tak period. Selagi tak bersalin belum jadi ibu lagi 😅

1y ago

Takpe sis. Usaha lagi. Moga ada rezeki next cycle

klau sy..double line jdi makin pekat after 1week keatas lewat period...kalau awal² mmg pudar je

Haah dah lepas date period 9 hari dah. Oh okay baiklah thank you ya Misss NJ 🙏

mamma perfect scam

period delay ke?