Nak kepastian

Salam warga asianparent, saya nak tanya saya dah buat test UPT pakai Mamma test tu. Alhamdulillah dapat double line clear. Selepas 3 hari saya buat lagi then dapat 1 line😭. Rasa menyucuk tu pun dah hilang. Adakah saya pregnant ?

5 Balas

sye penah dpt double line pas tu selang bpe hri 1 line plak.. lps 2 hri mcm tu period.. tu la chemical pregnancy.. utk hal awak just pantau je.. klu x period/bleeding mgkin preggy tp msih bru so kdg susah nk detect gne pregnancy test.. tggu dlu smggu 2 bru repeat..

1y ago

chemical pregnancy sy haritu mcm darah period biasa je..7hari....tapi tempoh dpo sy agak lama ckitla sbb nak kena Kira cycle baru..tapi next month dia okay semula dah...period sy regular stakat ni la..ni sy ckp berdasarkan sy punya chemical pregnancy la..org lain sy xtau..takut xsama ke ape ke..🫢🫢😅

Mamma perfect ke? Seeloknya confirm pakai upt lain dipntell/CB/guardian upt/watson upt, bnyk baca ibu2 ckp mamma perfect selalu scam, xpregnant pun naik 2 line. Awak boleh search post dlm apps ni 😁

1y ago

Haah betul. Takut scam harapan dah menggunung gak ni. Okay thank you mommies

mamma tu scam je..kalau nak cek upt,beli brand dip n tell or clearblue

Awak dah cuba brand yang lain? Recommended Dip N Tell atau Clearblue

1y ago

Nanti test guna UPT yang lain pulak. Rasa menyucuk atau cramping tu sebenarnya normal. Ada yang rasa ada yang tak. Awak pantau je dulu. If ada spotting pergi klinik ya.

try brand dip n tell

1y ago

Okay sis terima kasih ya