upt klinik positive

12/3 prgi klinik sbb muntah2 check upt positive . pastu tadi check sendiri guna dip and tell . ehh 1 line . mcm mana ye ? kena buat beta hcg ke ?

upt klinik positive
14 Balas

check waktu bila ?? nampak dua line tapi satu lagi samar, sama macam saya awal awal pregnant sebab saya check tengahari. Esoknya check pagi pagi baru betul betul terang. Lepastu terus pergi klinik swasta untuk confirm.. check nampak kantung baby

3mo ago

gmba ni check klinik tengah malam . sbb muntah2 . pastu semalam check sendiri 1 line . tu yg confius

cuba awak cek waktu bgn tidur ... kputusan waktu itu lebih tepat .. sbb kta x bgn mlm utk buang air ...

3mo ago

haah saya buat awal pagi . yg klinik ni tengah malam dah muntah habis . tu yg saya confius

xde la dua line tu cuma xterang je lagi...mybe masih awal

3mo ago

ni upt klinik positive. semalam check sendiri negative. kena buat beta hcg ke ?

Sis repeat UPT 2 hari lagii ye. Nanti line dah pekat tuu. Jaga diri baik & kandungan baikk2 ye

3mo ago

tapi semalam check sendiri negative . confius saya . harap betol2 ada

boleh juga buat beta hcg. atau tggu lagi seminggu terus scan je. buat tvs utk nmpak jelas sikit

3mo ago

taksakit ke buat tvs 😅takut scan nanti taknampak jugak hmm

Alhamdulillah..tahniah sis..line samar² masih baru lagi kandungan tuu

Saya nampak dua Line... tapi Line tu samar-samar...

3mo ago

saya check awal pagi . boleh jadi mcmtu jugak ke ?

pakai kit clearblue sis.. pastu amek masa awal2 pagi @ bgun pagi trus buat..

3mo ago

semalam saya guna dip and tell sis . tak accurate jugak ke

2 line tu awak ... 1 lagi kabur ... sah laa tu awak ngandung 🫰🏻

3mo ago

tapi saya check upt sendiri negative wak

so yang awk tnjuk ni upt klinik ke upt yg awk check sndiri?

3mo ago

upt klinik . upt sendiri 1 line je