Upt test double line

UPT test positif double line boleh tahan berapa hari? Sebab test dekat klinik naik double line tapi samar2..so bawak balik la upt test ke rumah..2 hari lepas tu saja tengok balik upt test tu dah jd 1 line..boleh ke mcm tu?

1 Balas

valid 10minit je. lps dri tu x valid dh. pi beli upt test sendiri kt watson ke guardian. buat pagi2 pakai 1st urine.

2y ago

4w still too small utk detect. patot scan 8w above. bwh 8w kandungan bruu je nak membentuk. faham excited, tapii utk elakkan rasa overthinking, tgu sampai 8w bru rescan balik.