Jom Share

Hai mommy2, Jom share bila mommy2 dpt tahu mommy2 pregnant? Saya alhamdulillah, syukur kepada allah, rezeki sebulan selepas kawin terus dpt tahu mengandung. Terkejut sebenarnya. Semoga yg ttc Sekian lama tu Allah makbulkan doa kalian untuk punyai zuriat sendiri. Jgn pernah mengalah. Jgn menyerah. Selagi kita punyai rahim, kita berpeluang untuk pregnant. Berjuang sehabis boleh je kawan2.

Jom Share
29 Balas

sy pun lps sbulan kawen,pregnant..tp masa tu xdak rezeki,blighted ovum,gugur masa 12w..tp alhamdulillah 2bulan lps tu preggy balik,skrg masuk 30w..doakan sy slamat bersalin ya.hehe

4y ago

Tahniah mommy.. Semoga dipermudahkan.. Xlama dah tu.. Wahhhh😍💕❤️.. Sy pon dah selamat deliver.. Now baby almost 3m.. Semoga mommy n baby sihat♥️