Jom Share

Hai mommy2, Jom share bila mommy2 dpt tahu mommy2 pregnant? Saya alhamdulillah, syukur kepada allah, rezeki sebulan selepas kawin terus dpt tahu mengandung. Terkejut sebenarnya. Semoga yg ttc Sekian lama tu Allah makbulkan doa kalian untuk punyai zuriat sendiri. Jgn pernah mengalah. Jgn menyerah. Selagi kita punyai rahim, kita berpeluang untuk pregnant. Berjuang sehabis boleh je kawan2.

Jom Share
29 Balas

bulan ke 3 lepas kawen terus dpt tau pregnant😍. sekarang dah 6month

5y ago

Alhamdulillah.. Tahniah ya mommy.. Semoga semuanya selamat.. Baby sihat mommy sihat.. 💕

Saya deman x kebah n period lwat smggu dr tarikh perut asyik sakit je.

5y ago

Sy xde ape2 alahan.. Cuba Lenguh2 badan je.. Tup2 ada isi.. Alhamdulillah.. Skrg baby pon dah 3m..saja share pengalaman dgn ibu2 semua

sye kawen baru 2buln and test upt positive 😊 alhamdulillah

5y ago

Semoga yg baik2 saja untuk awak n baby.. Tahniah awak.. Sy dah deliver, saja minta share pengalaman. 😍

Alhamdulillah. Tahniah. Jaga baby dan kesihatan baik².

5y ago

Yeke. Hihihi.

Nk tye ttc tu ape yea. Selalu dgr je org ckp je. Huhu

5y ago

Owh. Okok. Trimakasih.

Alhamdulilah congrats

5y ago

Insyallah aminn

alhamdulillah..tahniah sis..😘

5y ago

Alhamdulillah.. Terima kasih.. Tu pengalaman sy kak.. Semoga akak yg menanti diberi kesempatan merasai nikmatnya.. Jgn putus asa kak.. Allah ada.. Allah dgr doa hambanya❤️

After 2month... Rezeki awai...

5y ago

Maseh...

Tahniah

5y ago

Semoga Allah mendengar doa akak untuk menjadi seorang ibu.. In sha Allah