nak tanya adakah normal ?

hai mommy , sy first time preggy klo ikut pregnant tracker sy dh 8week . semalam sy pergi scan dekat klinik tapi bila scan tak nampak apa. dalm rahim sy kosong kantung pun tk nmpk . adakah itu normal dan ianya terlalu awal untuk nampak semua tu ? risau sangat ni

8 Balas

Go for scan lg skali. Tkot kandungan luar rahim kalau kantung pun x nampak. Biasanya kalau 8w,kantung ada cuma bby x nampak sbb kecik lg. Alert utk simptom2 kandungan luar rahim spt sakit di pinggang dan sekitar tepi pinggang, sakit di bahu dan berlaku pendarahan. Hopefully smuanya dipermudahkan sis.

2y ago

Sakit di pinggang maksudnya , Betul2 bahagian pinggang atau bawah pinggang? kat bahagian pinggul? saya takut simptom ni dengan saya, sebab sy pregnant 9 week tapi tak nampak apa apa time scan . sy dah risau sgt.