Scan 5 minggu tak nampak fetus.

Hai.. Sy nak tanya semasa kandungan sy 5 minggu sy ada pergi klinik swasta untuk scan. Pada masa tu doktr ada bagitahu hanya nampak kantung dan masih tak nampak fetus. Adakah itu normal?

3 Balas

sama sy pun pg mggu lps.. dr kata 5mggu. kantung dh nmpak. dtg 2mggu lg utk tgk pkembangan.. huhu suspen jugak.. umur 39 1st prgnency..

2y ago

sama kita umur 39thn 🤭thn lps 1st pregnant gugur ...ni baru 5w

yup normal sis, fetus start nampak 8weeks ke atas, time tu baru nampak degupan jantung n isi

normal sbb msih kecik x nmpk