6 week kantung nampak kosong , tak ada nmpk bby lagi

assalamualaikum mommy2 ....sy last dtg period 11/7...kalau dlm app ni dah 9 week, tadi pergi scan dekat klinik kiraan ukuran kantung tu baru 6 week, tapi scan nampak kantung saja, tak ada nampak janin lagi, sama ada kandungan sy tak jadi atau lambat? sapa ada pengalaman kantung kosong? #third_baby

5 Balas

betul.. saya scan 6 week just nampak kantung je.. 9 week nanti saya nak scan lagi.. sbb 9 week dah boleh nampak. semoga dipermudahkan urusan saya & baby..

sama sy sis .. scan 6 week kosong , repeat scan masa 9week baru nampak janin 😍 ..

normal kalau period x stabil. tunggu lagi sebulan baru scan lagi sis.

Update sis ?

dah scan tvs ?