dalam pantang

Hai mommy smua mohon respon..arini sy pntg dh 33 ari..tpi masih Kuar darah nifas lg dan byk..sy ptt risau ke atau mmg biasa je...

8 Balas

Sis kena sentiasa tengok ye. Kalau dah berkurangan darahnya tapi tiba2 darah banyak balik,tu takut tumpah darah atau ada bleeding dalaman. Tapi kalau darah memang sama kuantiti je swperti hari2 sebelum tu normal je.

Jangan risau sis, maximum darah nifas 60 hari. Semoga dipermudahkan urusan sis berpantang ye. Aamiin 🤲🏻💞

Kalau 2jam skli full n penuh pad n kena tukar. Tu xnormal.

Biasa drh nifas pling kejap 44hri..pling lm 60hri sis..

Biasa je. Sy smpi 44 hari baru bersih

biasa. selagi x cukup 60 hari.

Max 60 hr... Dnt worry.

Jangan risau..normal