Risau..buntu

Nk tya...? Lpas delivery aritu 3/5 sy bleeding teruk...Lepas abis pantang Pon darah nifas Masih LG Ada...then..hari cucuk sebulan bby tu..sy cucuk perancang depo..2Hari darah da xde..Hari ke46 sy bersama suami..hari ke49 darah Kuar sampai ke harini...Tu darah nifas atau darah haid....Mohon jelaskan...

2 Balas

berapa hari dah nifas sebelum darah keluar semula? tempoh darah berhenti berapa hari sis?

Saya pun x pasti, adik. Saya cucuk depo pun mcm.tu, mungkin ada yg boleh bantu sis