Darah nifas @ period?

Hi, sebelum habis pantang, darah nifas sy dh tak kluar. Bru nie kluar darah lg,adakah period @ drh nifas? Sbb dah 10 hari darah x stop lg. Darah nifas ke?

4 Balas

darah tu keluar wktu hari ke brp lps bersalin? kalau dh gap lama 10-15hari tu period rasanya.

4y ago

sy klu period mmg x pnh skit perut. rsau jgak sbb dh lbh 7hari. Mula2 tu drh sikit je, bile dh hari ke 5 baru byk drh sampaila hari ni.. period ke mcm tu?

Ya ,saya pun sama ,first time melahirkan anak pertama. .adakah normal atau tidak kalau masih berdarah

dulu drh nifas sy stop dlm seminggu lebih lepas tu kluar lagi.. sy agak itu darah period..

4y ago

tp sy dh 10 hari x stop lg drh klu period. msih byk

sama la , apa sebabnya ye