Tolong bantu komen

Kenapa yaa kandungan dah masuk 8 bulan perut rasa tak selesa kencing pun rasa sakit.duduk menyadar pun rasa tak selesa juga sakit pinggang belakang hmm normal ka atau baby dah nak keluar tapi baru 31week #firstbaby #bantusharing

7 Balas

it's not normal .. x smua tubuh bdn sama.. time check up bgtahu doctor.. risau ad jangkitan pada rahim... bkn nk tkutkan.. sbb ramai warded kes jangkitan rahim ..

normal sis..sy skrg 8bulan juga baby makin besar dan turun kebawa sebab tu kencing ngilu pinggang sakit..

Lebih baik cakap dengan doctor 😣 Saya tiada pengalaman ini semasa week 31

ada membaca tak pasal fasa2 pregnancy awak ni?ada tanya doc?

normal sis.. sbb baby dah masuk kelaluan...

normal puan Kandungan pn dah saratkn ..

normal sis , saya pun macam tu