simptom

Hai mommy!! Ada tak yg simptom sama mcm saya ? Simptom seperti org mengandung tetapi itu simptom nak period ..cramp perut ,, sakit breast ,, angin,, loya ,,senak perut ,,sakit pinggang ,, sendawa,, selalu lapar ... atau saya sorang je yg rasa mcm tu ??

14 Balas

kalau kencing 1hari lebih 8-10 kali pregnnt la tu .. itu yg ketara.. yg lain tu mmg xdpt nak agak.. sbb sama je ngn period... sy 3 bulan period simpton sama jer.. bulan ke 4 tu rasa kelainan dari sgi kluar masuk tandas,walau xlwt lagi priod.. sy test double line... kencing tu lebih 10kali ke tandas... tapi mungkin org lain beza...

Semua yg orang kata simptom mengandung macam sis senaraikan tu sy selalu rasa time nak period. Simptom nak period memang sama je dengan simptom awal pregnant. So pada sy xperlu pun fokus sangat pada simptom. Kalau dah lewat period, buat je upt. Tu je yg tentukan kita pregnant or x

Saya bab loya dengan sakit kepala dah kurang... Tapi tang cramp bahagian perut ni... Tak lega lagi.. Sakitnya... Perhhh... Tak boleh digambarkan.... Sengugut period pun tak sakit macam ni

Saya pun rasa yang sama cuma sekarang dah minggu ke 6, simptom sy dah hilang.

Normal sis. Memang sama je simptom nak period dgn awal kehamilan

Sama :D dah check UPT? :)

5y ago

Terima kasih fatin ..

Normal tue sis

sy pun sama😣

5y ago

eh silap.. sy tgh preggy .. simptom sama macam kat atas😅 maaf sis .. amin semoga sis jugak dpt jd ibu..

Normal tu dear.. Sabar n bertabahla..

Sy pun dah start rasa mcmtu 😭😭