simptom

Hai mommy!! Ada tak yg simptom sama mcm saya ? Simptom seperti org mengandung tetapi itu simptom nak period ..cramp perut ,, sakit breast ,, angin,, loya ,,senak perut ,,sakit pinggang ,, sendawa,, selalu lapar ... atau saya sorang je yg rasa mcm tu ??

14 Balas

kalau kencing 1hari lebih 8-10 kali pregnnt la tu .. itu yg ketara.. yg lain tu mmg xdpt nak agak.. sbb sama je ngn period... sy 3 bulan period simpton sama jer.. bulan ke 4 tu rasa kelainan dari sgi kluar masuk tandas,walau xlwt lagi priod.. sy test double line... kencing tu lebih 10kali ke tandas... tapi mungkin org lain beza...