simptom

Hai mommy!! Ada tak yg simptom sama mcm saya ? Simptom seperti org mengandung tetapi itu simptom nak period ..cramp perut ,, sakit breast ,, angin,, loya ,,senak perut ,,sakit pinggang ,, sendawa,, selalu lapar ... atau saya sorang je yg rasa mcm tu ??

14 Balas

Semua yg orang kata simptom mengandung macam sis senaraikan tu sy selalu rasa time nak period. Simptom nak period memang sama je dengan simptom awal pregnant. So pada sy xperlu pun fokus sangat pada simptom. Kalau dah lewat period, buat je upt. Tu je yg tentukan kita pregnant or x