simptom

Hai mommy!! Ada tak yg simptom sama mcm saya ? Simptom seperti org mengandung tetapi itu simptom nak period ..cramp perut ,, sakit breast ,, angin,, loya ,,senak perut ,,sakit pinggang ,, sendawa,, selalu lapar ... atau saya sorang je yg rasa mcm tu ??

14 Balas

4thn tunggu mmg cam tue..konon2 rasa cam prgnt pdhl x..😂..Bila btul prgnt buat xtau je..dh lmbt period dlm 3-4 ari bru test...

sama laa dgn kita jg 😂 mual² nk period

sy pn sma.. period delay dh 3 hr ade try check upt tp ngtiv. so sy tgu n bdoa je moga ada rzki sy nanti

Dah biasa..memang sama..