hb low

hai mommies..ubt ape yg bagus untuk ibu yang hb low ? selain maltofer..ubt yg klinik bg xboleh makan .bila makan terus muntah 1/2jam kemudian..kandungan 34weeks..

11 Balas

Saya pon hari tu hb low..mkn kerang tembikai ..bayam merah kacang kuda jambu batu..ikan ayam..klu boleh mkn dlm kuantiti yg bnyak ..mcm hri tu dkt nk sekilo gak mkn kerang😅..ikan pon klu kecik sekli mkn amik 2 ekor..sayur skli mkn 1 mangkuk..insyaAllah tak lupa jugak mkn ubt klinik huhu.. alhamdulilah 2 3 minggu lps tu hb naik