ubat ape yg bagus untuk naikkn hb...

ubat ape yg paling bagus ubat iberet dan maltofer utk cepat naikkn hb,skrng dh 27mggu hb masih ag low.

4 Balas

Kalau makan Maltofer at least makan 2 biji sehari, 1 biji takkan cukup. Makan Ubat saja takan membantu, Boleh makan jugak jambu batu, hati, bayam & makanan lain yg ada zat besi. Tengah relax2 sambil tgk tv tu boleh jugak amik kekacang sebagai snacking.

cuba sis mkn buah delima satu biji sehari, sy mkn yg tu kadang kadang mkn pati delima gulsan. alhamdulillah sy punya xtrun. ubat sy kurangkan mkn sbb xblh telan

Dua2 tu bagus. Tengok pada kesusuaian tubuh puan menerima mana satu yg terbaik.

maltofer kena makan 3biji setiap hari

2mo ago

nak tnya..maltofer tu sis makan ade tak rasa cm angin sendawa x lepas. n lpastu rse cm pedih hulu hati