sakit perut memulas

hai mommies..sy dh 38weeks tp dari ptg td prut memulas mcm nk membuang air besar tapi bila masuk toilet tak pun..lepas 10 ke 15 minit dia akan memulas balik mcm nk membuang sekali gan perut mengeras dan kentut2..ada mommies2 penah rasa mcm ni tak..sy tak ada pengalaman sbb anak sulung..tanda2 nk bersalin ke?

2 Balas

Kalau contraction, akan sakit pinggang dan perut dengan kerap setiap 5-10minit. Awk ada makan yg berangin ke ?

4y ago

Oh dah turun tanda. Dah kena get ready laa tu 😁

Sy tgh alami. Tu tanda nk bersalin ke