Perut memulas

Hi mommies. Sy 37w 2dys dh. Perut memulas skit mcm nk berak tp bila pg toilet xberak lgsg pun. 2 3 harini perut memulas je rsa nk berak tp xde ap klua. Sblm ni hr2 membuang mcm cirit tu. So far bby gerak ok. Lps g toilet perut memulas tu mesti rasa senggugut tp xlama. Tp contraction xde lg. Normal ke ye?#pleasehelp

1 Balas

MCM case Sy dlu. perut sgt sensitive bila dah dkat dgn due. X tau knp. tp tu bkn tanda contraction. doktor Sy ckp it's normal sbb baby dah mnekan bhgian bwh n Jadi perut Kita X slesa

9mo ago

Betul. Setakat false contraction adala. Ank 1st dlu xpnh rsa cmni. Yg kli ni mmg memulas dia lain mcm haha. Hrp xde ap2 la kn.