Sakit Memulas

hai momies semua, sy sudah 38 minggu, nak tanya kalau sakit perut macam memulas tapi bila pergi tandas tak ada rse nk membuang, dh 3 hari rse, hri pertama sekali dua sakit, hri kedua 3 kali, hrini setiap satu jam dia memulas, dia bukan sakit mcm senggugut, dia sakit mcm nk membuang air besar tpi tidak membuang pun, ini contraction ke mcmmne ya #firstmom

1 Balas

booeh rekod kekerapan sakit perut. kalau contraction sebenar,makin lama makin kerap. bila dekat nak bersalin sakitnya 5 minit sekali,ada juga yg kurang dr 5 minit. mcm sy,bila nak bersalin tiada turun tanda. tp contraction non stop dan hilang bila baby dah keluar