Sakit perut memulas

Alhamdulilah saya dah 33w. Normal ke setiap pagi perut akan memulas mcm sakit perut nak berak tu? Sakit dia taklah teruk tapi rasa memulas biasa la. Kdg2 ada rasa nak membuang sekali, kdg2 dia cuma memulas je. Dah 3 hari setiap pagi mcm ni. Tapi lepastu okay dah. Dan saya banyak kentut2. Semalam saya sakit perut + membuang cair gitu. Mcm cirit. Tapi lepastu okay dah. Pagi ni perut memulas sikit. Dan kentut2. Mmg symptom bila masuk third tri ke?

2 Balas

Rasa mmg normal tanda tu. Sebagai persediaan nak bersalin. Hehehe. Cuma kalau awak tak sedap hati awak boleh je terus pergi pac

sy 35w.. pun dah 3 hari perut memulas dan cirit.. awal2 ingt sbb mkn petai..tp dh mcm hari ktiga msh x baik lg..

3mo ago

kann. tu yang nak tahu normal ke. mungkin symptom trimester ke3 ke. saya pagi perut memulas. lepastu tghari, malam okay je. baby still gerak mcm biasa. risau tanda2 awal je. ramai bersalin awal 2024 ni😬