Pleasehelpmom

Hi nk tanya, sy skrg 37week2hari normal ke rasa mcm nk membuang tp g toilet xde pon. Rasa memulas dia sampai ke ari ari bila g toilet xde apa pun. Dlm sehari 3 kali rasa mcm tu. Tp setiap pagi dh membuang dh cuma sikit je. Tk penah lg jd mcm ni. Start 37week ni rasa sakit mcm ni. Sampai sakit kat pelvis. Tp jap je pastu hilang. Pastu dtg balik. Adakah itu contraction? Atau contraction palsu? Saya xtahu rasa contraxtion sbb ni anak sulung. Boleh bg pendapat tk??

2 Balas

Sy skrg pon camtu.. Kul 4 pgi tadi sakit pinggang ngan ari2.. Dlm 2 kali camtu.. Lau makin kerap jadi tu Kena pi hosp la.. Sy 35w3d

2y ago

Ade nk teran berak sbb mcm nk keluar berak haha

kalau kerap better g hospital mommy.