Cramp perut 15 week

Hi . Nk tanya . Saya lagi berapa hari nk masuk 15 week . Start 14 week saya perasan perut saya mcm memulas mcm nk membuang tu . Kerap juga buang anginn . Cuma kadang rasa mcm nk membuang nk kentut tp x keluar so perut rasa memulas . Itu normal ke ? Saya jd overthinking sbb sbelum ni penah gugur . Tp so far cramp perut ni x sama mcm sakit gugur tu . Cuma ni dia mcm sakit lebih kearah nk membuang tp x bila pegi tandas tak membuang pun hmm . #seriusnanya #firstmom #bantusharing

1 Balas

rasanya mcm ok sbb sy pun ada masa jd mcm tu, cuba banyakkan berjalan, bg otot perut bergerak, jd mudah skit keluar angin, n minum air suam.. rasanya akan kuar angin lagi banyak nanti. tapi puas hati sbb kurang rasa tak sedap perut