Scan x nampak baby

Hai momies ada tak yg ada pengalaman mcm ni.. Sy last piyed 18/7 piyed x teratur.. Bulan 8 sy cek upt -ve.. Sy try guna opk tp opk +ve (22/8) mgkin time tu time subur sy.. 11/9 sy try test upt skli lg cbb piyed msh lg x dtg.. Lps test dpt result +ve.. Mgu lps sy pergi kk cbb ada spotting on off, then bila scan x nmpak heartbeat bby nmpak kantung dgn yolk sac je.. Ade x yg ada pnglaman mcm ni?? Risau plk tkt bby x membesar.. Hri jumaat lps sy p klinik swasta scan nk tgk bby, tp still x nmpak heartbeat😢

Scan x nampak baby
21 Balas

saya skrg pun tgh blur dgn brpa week kandungan sis... sbb last periode Dr 23 des... tapi januari tiap mgu mmg tes upt tak naik + ...pd. 7-8-11 februari baru upt dua line drpd blur sampailahnterang n pegi kk nurse terus buka buku pink tp scan xnmpk ppe kantung lg n dokter sruh balik scan lepas sbulan.. mgkin masil awal sis