pengalaman

nk tnya, sp2 kt sini xad sintom mgndug tp lps brp bulan x dtg period buat scan nmpak baby..sbb sy x ad sintom, result -ve, period x dtg sebuln..tp klu buat scan risau x nmpk lg kndugn

2 Balas

my cousin..berkali repeat urine..sume ngtif..tp ade simptom..ade satu klnk swasta die g ckp myb hormon baru kawin..doc bg ubt turun darah..lps mkn jd pening..bidan kmpg rase bhgian celah peha n ckp urat tegang n peknen..cousin x puas ati setiap kali mkn ubt je pening..die g klnik lain n scan sbb xpernah scan..rupenyer bb dah ckup sifat 4 bulan

Mungkin masalah hormon