Pregnant Ke X Ni

Assalamualaikum mommies. Nk tya kt sini ade x yg prnh alami mcm sy. Cek upt kt rumh. Result +ve. Tp ble dr kt kk cek. Result - ve. Ade x sbb lain slain pregnant yg buat result upt jd +ve? Smggu slps cek upt kt rumh, sy ade bleeding. Lps tu pegi klinik swasta dr scan. Bby ok. Tp saiz bby sgt kecik lg. Keesokn hr nya pegi kk. Result upt - ve n ble scan xnmpk bby tu. Klu ikot trikh last period. Kndungn msuk 6w3d.Tp klu ikot dr swasta scan. Kndungan bru msuk 5w

1 Balas

Nnti tggu lagi dlm 8w then scan lagi. Awal2 mcm ni biasanya tak nampak. And upt kabur2.

1y ago

kalau kandungan xmenjadi ada alahan tak sis?