OPK +ve

Salam nk tnya,.boleh jd ke opk +ve pd cd29? Xlmbt sgt? Sy opk dr lps abis period smpai hri ni,.ni 1st dpt +ve ,.3hri lps sy test upt 2line tp kabur,.due period sy 2hri lg ..Bru nk ovulation pn boleh menyebabkan upt +ve ke?

OPK +ve
4 Balas

Sama la mcm saya. Saya dpt opk +ve cd54.. saya ada pcos and ni frst time dpt positive lepas makan metformin. Pagi semalam buat upt samar sgt2. Harap ada rezeki kita dua tahun ni.. aamiinn

haah betui tu..sy pon camtu nak dekat period opk sy positif..pastu beli upt rupanya mgandung syukur

1y ago

kalau negative mmg confirm ke upt negative gak

kalo upt 2 line mean mmg preggy. tahniah

lg 1 mnggu sis try buat upt lg skli