Baby tidur siang, malam tak tidur

Hai macam mana nak tukar waktu pola tidur baby ye? Anak saya baru 12 hari. Siang bunyi bom pun dia tk sedar, malam dia berjaga merengek rengek 😂 ke benda tu normal? Maaf saya first mom.

8 Balas

bru lahir memg mcm nie.. x kenal siang dgn mlm.. lgpun memg kne kerap mnyusu kn.. jd bby senang tbgn.. anak sye dlu sme byk je tdo siang ngn mlm.. nant da 2-3 bln bru rutin tdo brubah.. mse2 pantang nie memg penat jge bby.. saba ye sis

1y ago

fahamm. terima kasih sis ♥️