Bayi 2 bulan tidur siang

Bayi 2 bulan tidur lena sangat siang hari berjaga dalam sejam je, kadang malam jadi susah nak tidur kan. waktu menyusu siang tu saya kejutkan tapi take time nak bagi dia bangun. Nak tanya tips ibu² camne mulakan step pola tidur untuk si kecil.

2 Balas

baby 1-3 bulan masih dalam fasa newborn. belum reti beza siang malam. boleh follow ig baby language, puan uswatun ada banyak share info berguna untuk baby tidur.

Ajak dia main siang hari supaya tak banyak tidur malam inshallah dia senang tidur