Baby 3 bulan tidur lama

Salam mommies. Nak tanya normal ke ada satu masa baby tidur lama sangat. Macam malam tadi dia tidur langsung tak merengek minta susu. Lepas tu pengasuh dia pun bagitau siang harini dia asyik tidur je. Tapi rutin susu dia macam biasa. Cuma waktu tidur dia lama tak berapa merengek minta susu. Normal ke?

1 Balas

kalau susu formula mmg mengenyangkan. so baby akan tidur lama. tp kalau susu badan, baby xkan tidur lama sangat. sebab susu badan senang digest. dia akan cepat lapar.