scan baby

Hai ibu2 semua.. nak tanye pagi td sy pergi hospital sbb tibe2 ade spotting.. doktor scan kantung je nampak..kandungan sy dh 6week n 6day. Adakah normal x nampak heartbeat n baby?.. doktor ckp mby week kandungan ade beza atau mby nak gugur.. ade ke mommy2 ade pengalaman Mcm saya? Doakan kandungan sy baik2 sy je .

1 Balas

Saya pun pernah spotting 6 weeks. Macam darah first period , refer hospital, time scan memang ade kantung sahaja + tak nampak heart beat. doc kata maybe kandungan luar rahim/ kandungan tak jadi . siap tanya lagi nak gugur kan ke tak. Allah😰 tapi alhamdulillah anak saya dah sebulan lebih sekarang. Nurse kk saya kata normal kalau baru 6 weeks nampak kantung je sebab masih kecik.