11 weeks scan kantung je ?

Slm mommies semua .. Sy pregnant dh masuk 11 minggu .. Dh buat buku pink n pernah scan 3 kali .. Masa last scan kandungan 9 minggu .. Nampak kepala n heartbeat baby .. Tp tadi sy scan yg 11 minggu doktor kata nampak kantung je .. Ade x sesape yg alami naseb serupa sy ?? #desperatemom #help

2 Balas

sy. skrg 9 weeks. tp kantung kosong. baby kecik. Dr bg masa smpai 2 mngu lg. if baby still kecik mmg ada risiko utk gugur. ni 3rd pregnancy. baby 2nd pun gugur waktu 11 weeks last year.

org mngadung jgan ske bejalan malam.. syatan ske ganggu n ske darah muda