Risau dan berharap

Sy esok dah nak ke hospital utk scan before ni dah scan tapi nampak kantung saja. Doakan esok dah nampak janin n heartbeat kalau tak doktor suruh cuci. Kandungan baru 9wks sbb before ni sy chemo jd appt mmg di hospital dgn doktor pakar takleh tangguh.😟Sy harap sgt kandungan ni selamat sampai bersalin sebab sy mmg ttc.#firstmom

4 Balas

Jangan dulu , tunggu dia betul betul besar takut baby kecik . Risau baby memang ada je tapi sebab kecik je tak nampak

Semoga semuanya baik2 saja. Yg penting kesihatan mommy at good condition, the rest tu tawakal ya. Hugss.

InsyaAllah mommy and kandungan insyaAllah selamat dan sihat. Don’t worry okay.

Don't worry mommy. Everything will be fine.