Scan

Hi. Nak tanya..ada x pgalaman mcm sy.. sy pergi scan kandungan 7minggu 1hari. Nampak kantung n dpt dgr heartbeat.. tp x nampak baby lg la.. Nak tanya.. bila lak WEEK yg better utk sy scan lg utl tgk anggota baby.. so far doktor cakap baby sy duduk elok kedudukan dalam rahim. Sy x ada bleeding. Sekarang kandungan 8week.. isnin depan baru nak buat buku pink

1 Balas

Nnt dh 20-28w g buat detailed scan utk tgk scara terperinci anggota bdn bby kita..