Ubat Sembelit

Hai ibu². Ni jieha nak share sikit, masa pantang kan anak yang sulung. Jieha memang sembelit yang teruk. Da makan sayur banyyakan minum air tetap sembelit. My aunty yang kenalkan jieha ubat ni. Alhamdulillah, malam ni makan, esok da rasa nak membuang. And senang sangat. Pantang kalini memang jieha da beli awal². Sebb ubat ni laku sangat.

Ubat Sembelit
1 Balas

Aah sye beli yg air..Yg cair kn najis..Xsmbelit masa lpas bersalin..