macam mana

Hai gais. Sy pregnnt 2 bulan. Tp, sllu alami muntah, mual2 n rsa pening. Kalo mual2 n muntah tu, mmg teruk lh. Tambah lg ad sakit kepala bdenyut2. Nak mkn Pon ssh. Trauma nk mkn ,trauma nk muntah smpai tekak Pon rsa pahit teramat. kenapa gaiss.. huhuhu

7 Balas

Samelaa cam sy ni da 2bln gak.. Mkn minum msti tmuntah.. Sampai dah xlarat. Smlm gi klinik swasta dia bg ubat thn muntah, ubat buang angin n vitamin. Skrg ni rase ok sket.. Bru ade tenaga.... Baik sis gi jumpe doktor. Semoga cepat sihat k😊

Kite sedang mengalami bende yg sama..saya da masuk 3 bulan still muntah n loya..smpai ni tak boleh mkn apa..bertabah la sis...mkn biskut kering sikit2 buat alas perot..berat badan saya turun hampir 6 kilo.😞

Biasa tu sis...alahan ibu ngandung...lps ni cba sis mkn skit je tp krap..elakn mkn bnda berangin..

Alahan. Saya dulu pun mcm tu. 5 bulan baru ok. 5 bulan baru dapat makan elok.

normal sis sy dekat 4 bln teruk alhan.. ank ptma sampai 6 bln.. inshaallah nanti ok

yaa sy pun sama .. tpi tu normal ..

normal.Lh preggy tu alhan