macam mana

Hai gais. Sy pregnnt 2 bulan. Tp, sllu alami muntah, mual2 n rsa pening. Kalo mual2 n muntah tu, mmg teruk lh. Tambah lg ad sakit kepala bdenyut2. Nak mkn Pon ssh. Trauma nk mkn ,trauma nk muntah smpai tekak Pon rsa pahit teramat. kenapa gaiss.. huhuhu

7 Balas

Kite sedang mengalami bende yg sama..saya da masuk 3 bulan still muntah n loya..smpai ni tak boleh mkn apa..bertabah la sis...mkn biskut kering sikit2 buat alas perot..berat badan saya turun hampir 6 kilo.😞