nak muntah mkn nasi ??

Alkisah sy dh 7 bln++ tpi ngadap nasi rsa nk muntah..bau nasi ngan lauk rsa kembang tekak..fuhhh? Cerita kt suami..jemu la mkn nasi smpai rsa nk muntah..? Suami pun tnya..dh tu nk mkn apa ?? Sy pun jwb..nk mkn mknan berkuah kot..sup2..lgi x rsa nk muntah klu dpt seoul garden? Suami pun ckp..amboi..demandnya permintaan baby ye? Haihhhh..moga cpt la hlg rsa x selesa kt tekak ni..trseksa rsanya..? Ibu2 ada yg mcm sy x ?? Kandungan dh bsar msih mual2 tekak lgi ?? Meh share citer anda?

4 Balas

sy alhamdulillah xrse kembang bila tgk nasi n lauk...cuma nsi kne kurang kn mkn..sbb dh gdm on insulin..sy susu ttp minum..nurse suruh bnyk mkn buah².. roti gandum n biskut tawar (mkn sblm take Insulin pde wktu mlm sblm tdr)

mcm saya lh sis, suka yg bersup² HAHAHA kalau bole hari² lh nk mkn sup jew😅.

mgkin da puas dah baby mkn nasi2 berlauk tu...mkn asam la xbh bg mual..hihi

4y ago

Acid folic mmg x tggl..susu lama dh xmnum😅

sy hari2 mkn tomyam..kue tiow tomyam..nasi putih mmg kmbg tekak..

4y ago

Oooo...alhamdulillah..moga smuanya d permudahkan msa bersalin nti😀