xsedap mulut dan badan

normal ke kalau pregnant 6w5d ni tekak lpas mkn rsa mcm xsdp (payau2 mcm tu) dan badan ni rsa mcm xlrt je . kepala mcm berat sikit.lepas tu kdg2 1 jam lps mkn msti mual2 nk muntah , sy rsa mcm ni dah 3 ke 4 hri . #ingintahu #firstbaby

3 Balas

Bergantung pengalaman masing² . Saya masa kandungan baru² memang rasa nak demam, sakit kepala, badan rasa letih je. Yang penting still makan walau sedikit dan minum air mencukupi

2y ago

ohh yeke . tp tula mcm ni jd xselesa .

Sama macam saya sis rasa mulutni tak sedap tapi ni biasa di awal kehamilan sy paksa juga diri walau tak lalu makan

2y ago

Sis masalah kita sama. Lebih mudah kalau ada rasa teringin makan dari langsung takde 😭

Yeah normal sis. Saya ada symptoms yang sama

2y ago

oo . yeke . tq ye