Sakit bersalin

Hai. Assalamualaikum. Current week 36 week. Boleh saya tahu mcm mana sakit contraction tu? Mcm sakit perut ke? Heee.. first time. Saya tak tahu sakit contraction tu mcm mana? Perut mengeras tu mcm mana? Selalunya yang saya rasa baby akan tendang kuat dan lama, dalam 3 minit mcm tu akan reda kalau saya usap2 tmpt dia tendang tu. Normal ke tu?

1 Balas

Contraction tu sakit perut yg memulas macam nak cirit birit tapi berkali2 ganda. Perut mmg tegang mengeras + sakit bwh pinggang macam kena lenyek lori setiap 5 minit 😁