Sakit contraction

Hi mommies. Saya first time mom, due hujung bulan Ogos ni. A bit curious rasa sakit contraction tu mcm mana ya? Adakah rasa perut mengeras tu rasa contraction? 😅 #firstmom #SeriusTanya

3 Balas

kalau perut mengeras stiap 5-10 min beserta dengan sakit punggung x berhenti pun contraction... kalau mula2 rasa senggugut+ rasa nak berak pun contraction sis...

4w ago

kalau malam saya rasa sakit ha tapi kalau siang xbbrapa rasa sangat adakah tu tanda" sakit contraction jugak?

rasa sakit perut/bwh perut yg x tahan walaupun kita bergerak/berjalan...mngeras klau sy biasa x sakit😂

perut mengeras: false contraction.