sakit perut (34 weeks)

kandungan dah 34 weeks perut kerap mengeras tdi 2 kali rasa sakit perut mcm nk membuang sagt tp x membuang pon dia sakit dalam 2 minit mcm tu lepas tu tiba" sakit tu hilang. tu normal ke untok 34 weeks? atau tu contraction ad sesapa yang tahu?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

ia tidak normal.jika kerap 2 minit atau 5 minit...kena g hsptl asap tuk dpt rawatan kadar segera tuk doc pantau keadaan bby dr semasa ke semasa